Pawilony gastronomiczne| Pawilony gastronomiczne z płyty warstwowej
Pawilony gastronomiczne to specjalna odmiana pawilonów handlowych, które zgodnie z nazwą są wykorzystywane do prowadzenia działalności związanej z małą gastronomią. Pawilony gastronomiczne zbudowane są z płyt warstwowych wypełnionych rdzeniem styropianowym, poliuretanowym lub z wełny mineralnej. Wszystkie cechują się bardzo dobrymi parametrami termoizolacyjnymi i dlatego są w pełni funkcjonalnymi obiektami całorocznymi. W zależności od wymagań można przestrzeń pawilonu odpowiednio aranżować, np. dzielić na większe lub mniejsze pomieszczenia oraz wyposażać je w węzeł sanitarny, urządzenia wentylacyjne i dedykowaną wzmocnioną instalację elektryczną.
Pawilon gastronomiczny| Pawilony gastronomiczne z płyty obornickiej
Pawilon gastronomiczny to nowoczesny i estetyczny obiekt z wysokiej jakości płyty warstwowej (płyty obornickiej). Podobnie jak w przypadku pawilonów handlowych, portierni czy stróżówek - pawilon gastronomiczny można zabezpieczyć roletami zewnętrznymi. Zakup pawilonu pozwala na szybki start usług handlowo-gastronomicznych. Pawilony gastronomiczne to doskonałe rozwiązanie dla nowych przedsięwzięć biznesowych uruchamianych w oparciu o wynajem terenu, na którym ma być prowadzona działalność. Ich eksploatacja nie generuje wysokich kosztów, a posadowienie nie wymaga dużej przestrzeni.
Specjalizujemy się w produkcji obiektów z płyt warstwowych. Nasze stróżówki, budki wartownicze, portiernie czy pawilony handlowe są dostarczane do klientów na terenie całej Polski.
Zapraszamy do współpracy!